23.02.2021 | 08:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Největší evropská virtuální konference New Holland

Společnost New Holland dnes uspořádala svou největší virtuální evropskou tiskovou konferenci, na které zhodnotila loňský rok, představila novinky v produktovém portfoliu pro první polovinu letošního roku a nastínila i svou strategii v blízké budoucnosti. Mottem Let’s get it done. All_ways vyjádřila svou schopnost překonávat výzvy, a to i současnou bezprecedentní situaci spojenou s pandemii nákazy covid-19.

Na poslední výstavě Agritechnica představil New Holland první sériově vyráběný traktor poháněný metanem. Nyní chce tento segment rozšířit a posunout se do sektoru speciálních traktorů.

Novinkou v segmentu traktorů je také všestranný model T6.160 Dynamic Comand. Pochlubit se může kompaktními rozměry, šestiválcem pod kapotou a efektivní dvouspojkovou převodovkou Dynamic Comand.

Společnost New Holland Agriculture dále uvádí na trh kombajn CH7.70, který představuje zcela nový koncept Crossover Harvesting ™. Ten spojuje vynikající separační technologii Twin Rotor® s osvědčenou a renomovanou konvenční mláticí technologií.

Představen byl i nový lis na velké hranolové balíky BigBaler High Density Packer nebo celé portfolio závěsné techniky. A novinkou je též kolový nakladač W 170 D.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down