Massey Ferguson nabízí kompletní linku

Massey Ferguson nabízí kompletní sortiment linky na sklizeň pícnin od žacích strojů bubnových i diskových, přes obraceče, shrnovače až po pestrou paletu lisů. Jakmile stroje v praxi předvedly, co umí, získaly dobré reference a poptávka po nich se zvedla. Rok 2020 byl dokonce v prodejích pícninářské techniky Massey Ferguson rekordní.

Rodina diskových žacích strojů je velmi široká a její hlavními charakteristikami je robustní konstrukce, ale přitom nízká hmotnost, pružné zavěšení pro dobré kopírování terénu a kompaktní úhlový převod přinášející rovnoměrně rozložený výkon, malé opotřebení a nízké nároky žací jednotky na příkon.
Diskové žací lišty mohou být nesené vzadu i čelně a k dispozici je i trojkombinace. Samozřejmostí je výbava různými druhy kondicionérů a mačkačů.

Massey Ferguson nabízí též obraceče řady TD s pracovním záběrem od 4,5 m do 12,7 m.

„Největší zájem z řady obracečů MF TD je v našem regionu o model TD 676 s šesti rotory“ říká Ing. Jan Šebelka prodejce společnosti PERAGRO Přísečná s.r.o. Stejně u všech obracečů řady MF TD je i u modelu TD 676 základem robustní rám ze čtvercových profilů, který zajišťuje tuhost a dlouhou životnost. Na rámu jsou uloženy hlavy rotorů, jenž jsou uzavřené, tak aby byly chráněny všechny části před prachem a nečistotami. Z rotorových hlav vystupují ramena obracečů vyrobená z hladkých plochých pozinkovaných tyčí a na konci ramenou jsou rovnoramenné dvojprsty Super C, které umožňují optimální promíchání různých vrstev píce díky hřebenovému efektu.

Pro shrnutí píce má Massey Ferguson ve svém portfoliu připravenu početnou rodinu rotorových shrnovačů MF RK.  Najdeme mezi nimi jednorotorové, dvourotorové i čtyřrotorové stroje. Rotorová hlava shrnovače je podobně jako u obracečů hermeticky uzavřena a ramena shrnovače jsou uspořádána tangenciálně, což umožňuje kvalitní shrnutí píce i ve vyšší pojezdové rychlosti. Zajímavým řešením je připojení prstů na rameno pomocí šroubů umístěných ze spodní strany. Boční strana tak zůstává hladká a nedochází k zachytávání materiálu.

Stále větší oblibě se těší sortiment lisů Massey Ferguson a i v tomto segmentu je z čeho vybírat. V regionu prodejce PERAGRO Přísečná s.r.o. je asi největší zájem právě o model MF VB 4160 V. Nicméně v nabídce jsou i lisy na válcové balíky s pevnou lisovací komorou a v kurzu jsou též lisy na velké hranolové balíky.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down