27.03.2021 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Telemetrie s rozšířením o nové funkce

New Holland nabízí své nástroje pro správu farmy v podobě platformy MyPLM Connect. Nyní tento výrobce ohlásil, že v rámci platformy uvádí nové funkce. Jedná se o nejrozsáhlejší update v roce 2021.

Díky update umožní nová platforma jejímu uživateli se ještě efektivněji rozhodovat a být ještě flexibilnějším při správě podniku – vždy a všude. Nový update obsahuje podporu pro oblasti zpracování půdy a sklizeň slámy a pícnin do velkých hranolových balíků, přídavné vrstvy vizualizace, karty nasazení jednotlivých strojů a mnoho dalšího.

Platforma MyPLM Connect se pyšní stále se rozšiřujícím spektrem funkcí, od rychlého a lehce porozumitelného uživatelského rozhraní přes nejmodernější vizualizace důležitých provozních dat až po vyblednutí hranic pozemků s využitím geografických dat. A to vše bezplatně.

Alessio Quatraro, vedoucí služeb Connected Services v Evropě, řekl: „Zemědělská technika získává data a tato konektivita bude pro zemědělce stále více nezbytná – podobně jako inteligentní mobilní telefony pro nás všechny. Proto vybavujeme všechny naše traktory řady T7 a sklízecí mlátičky řady CR telemetrií MyPLM Connect již ve standardní výbavě.“*

Více informací přinese květnové vydání Mechanizace zemědělství 2021.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down