30.03.2021 | 05:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový termín výstavy Agritechnica 27. 2. - 5. 3. 2022

Mezinárodní veletrh Agritechnica se na výstavišti v německém Hannoveru uskuteční od 27. února do 5. března 2022. Přesunut byl z letošního listopadu, a to kvůli nejisté situaci kolem nákazy covid-19. Organizátor výstavy společnost DLG a sdružení zemědělských strojů VDMA věří, že jaro příštího roku bude vzhledem k pokračujícímu očkování a strategii testování bezpečné a vystavovatelé získají potřebnou jistotu při plánování svých aktivit.

„Jako přední světový veletrh je Agritechnica místem setkávání celého odvětví zemědělství a také přední mezinárodní obchodní platformou. Základními požadavky pro to, aby se vystavovatelé, návštěvníci a obchodní partneři mohli znovu na Agritechnice sejít, jsou strategie vakcinace a testování, které byly zavedeny do praxe v Německu, Evropě a na celém světě. Naší nejvyšší prioritou je nabídnout vystavovatelům a návštěvníkům jistotu při plánování, čehož v současné době nejsme schopní. V důsledku toho přijalo DLG v úzké spolupráci s poradním sborem vystavovatelů Agritechnica a VDMA Agricultural Machinery Association jako průmyslovým partnerem rozhodnutí a odložení výstavy Agritechnica, “řekl Dr. Reinhard Grandke, generální ředitel DLG.

„Jsme přesvědčeni, že do konce léta, což je konečný termín pro registraci vystavovatelů na výstavě Agritechnica 2022, budeme schopni poskytnout našim vystavovatelům a návštěvníkům jasné informace nezbytné pro plánování jejich případné účasti,“ dodal Dr. Reinhard Grandke.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down