14.04.2021 | 04:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Společnost BKT představuje novou pneumatiku

Vývoj u výrobce pneumatik BKT pokračuje non stop na plné obrátky. Díky tomu může firma nyní ohlásit uvedení nové pneumatiky na trh – SKID MAX SR-SKIDDER. Pneumatika je speciálně určena pro využití za obzvláště náročných podmínek a na tvrdém podloží. Tento produkt je ideální pro nakladače či teleskopické manipulátory, které jsou provozovány na tvrdých cestách či na skládkách materiálu.

V takovéto náročné aplikaci musí pneumatiky denně čelit riziku proražení či zvýšené abraze. Musí být také schopné snést vysoká zatížení při současném zachování perfektní stability.

Nová pneumatika SKID MAX SR-SKIDDER představuje vydařený mix všech těchto požadavků. Nabízí dlouhou životnost a velkou nosnost. Robustní plášť je vybaven ocelovou strukturou s ocelovými kordy, které jí propůjčují vyšší odolnost vůči defektu a proražení cizími předměty. Také síla bočnic pomáhá minimalizovat riziko defektu a náhodného poškození a v důsledku pak i výpadků stroje z provozu.

Robustní a široký běhoun nové pneumatiky byl vyvinutý se speciálním průběžným středovým blokem, jenž se vyznačuje extrémně vysokou odolností vůči opotřebování. Zároveň garantuje vynikající trakční schopnosti a dlouhou životnost.

Inženýři BKT ale nezapomněli ani na to, jak důležitý je pro strojníky a řidiče komfort jízdy. Pneumatika proto poskytuje optimální úroveň komfortu po dlouhou dobu. Nová pneumatika BKT je aktuálně k dispozici v rozměru 260/70 R 12.5 (10 R 16.5).*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down