20.04.2021 | 05:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová generace telemetrie otevírá nové obzory

New Holland nabízí své nástroje pro správu farmy v podobě platformy MyPLM Connect. Nyní tento výrobce ohlásil, že v rámci platformy uvádí nové funkce. Jedná se o nejrozsáhlejší update v roce 2021.

Díky update umožní nová platforma jejímu uživateli se ještě efektivněji rozhodovat a být ještě flexibilnějším při správě podniku – vždy a všude. Nový update obsahuje podporu pro oblasti zpracování půdy a sklizeň slámy a pícnin do velkých hranolových balíků, přídavné vrstvy vizualizace, karty nasazení jednotlivých strojů a mnoho dalšího.

Základem telemetrie je vzdálená správa strojového parku. Přístup ke strojům poskytuje vedoucím pracovníkům možnost kontroly prováděných prací. Telematika také dovoluje předcházet opravám i prostojům a zvýšit efektivitu práce strojů.

Zemědělci nahlížejí na své stroje New Holland v pracovním rozhraní telematiky s názvem MyPLM Connect. MyNewHolland je naproti tomu správcovské rozhraní, sloužící pro správu účtu a správu strojů. Data z CAN sběrnic jednotlivých strojů se nahrávají do telematiky MyPLM Connect.

Tam si lze zobrazit přehled o celé flotile strojů, ale i data o každém stroji, jako je stav paliva v nádrži, počet motohodin a co provádí. Je-li do systému zapojena sklízecí mlátička či řezačka, data se upraví pro samojízdnou sklizňovou techniku. Lze si také zobrazit data o jednotlivých funkčních skupinách konkrétního stroje, například převodovky či motoru u traktorů anebo otáčky mláticího bubnu či mláticí mezeru u sklízecích mlátiček. V mapovém podkladu lze poznat, kde se stroj nachází a jaký je jeho status.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down