12.05.2021 | 03:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Moderně vybavený radličkový kypřič

Nový radličkový kypřič Kverneland Turbo T i-Tiller se může pyšnit celou řadou nových systémů. Nastavení hloubky a urovnávání je ovládáno přímo z kabiny traktoru na terminálu ISOBUS. Nastavení hloubky je zároveň spojené s dynamickým řízením trakce On-the-Go, které snižuje spotřebu pohonných hmot.

Dynamické řízení trakce a automatická kontrola hloubky šetří čas a zvyšují pracovní rychlost. Pracovní hloubka stroje a urovnávací vybavení jsou jednoduše nastavitelné stiskem tlačítka na terminálu. Smart System Turbo T i-kultivátoru automaticky nastaví všechny hydraulické válce, což je velmi pokrokové řešení. Přední a zadní nastavení hloubky může být provedeno kdykoliv a za chodu, v závislosti na půdních podmínkách.

Aby nedošlo k poškození rámu stroje, chrání jej automatická ochrana proti přetížení Auto-Protect. Tento sytém reaguje na překážky nebo boční síly; umí automaticky nazvednout stroj, pokud hodnoty překročí určitou významnou úroveň, např. když operátor špatně vyhodnotí síly působící na stroj nebo stroj špatně použije, například otočením bez zdvihu, anebo když s traktorem vyprodukuje nadměrný tahový výkon. Kromě zjednodušení obsluhy tyto systémy také optimalizují pracovní rychlost a výkonnost.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down