07.05.2021 | 12:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pneumatika pro zavlažovací systémy

Společnost Alliance (součást koncernu Yokohama Off-Highway Tyres), představuje pneumatiku pro závěsné zavlažovací systémy s označením Alliance 768 Value Plus. Jedná se o zcela nový typ pneumatiky, který byl navržen tak, aby poskytoval efektivní trakci při stálém zatížení a jízdě po kruhových drahách ve vlhkých, nebo dokonce blátivých podmínkách.

Zavlažovací systémy, které jsou používané v horkých a suchých oblastech, musí spolehlivě fungovat za nepříznivých podmínek, například vysoké teploty a intenzivního slunečního záření. Proto se při výrobě pneumatik Alliance 768 Value Plus používá speciální ozonová směs, která eliminuje předčasné stárnutí a praskání běhounu.

Další komplikací provozu je to, že půda zavlažovaných plodin má tendenci vytvářet blátivé pracovní prostředí. S tím si poradí konstrukce běhounu. Široký rozestup žeber nových pneumatik zajišťuje, že jsou vždy udržovány jejich samočisticí vlastnosti a zaoblení žeber chrání zavlažovanou plodinu před poškozením. Silná nylonová kostra pak umožňuje prodloužený a spolehlivý provoz i při zvýšeném zatížení.*

Pneumatika Alliance 768 Value Plus je vyráběna ve třech rozměrech a to 11,2-24, 14,9-24 a 11,2-38.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down