16.05.2021 | 05:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová, velmi robustní vozidla pro provoz off-road

Tzv. „Off-road trucky“, tedy nákladní automobily způsobilé provozu i v terénních podmínkách, vyrábí také IVECO. Nově si tento výrobce kompletuje sortiment svých těžkých vozidel IVECO WAY s novými vozidly pro provoz off-road. Tato vozidla jsou vyvinuta a konstruována pro tvrdé mise a pro provoz v extrémních podmínkách, které dříve pokrývala legendární řada Trakker.

Vozidla řady IVECO T-Way přichází s novou převodovkou Hi-Tronix s automatizovaným fungováním. Převodovka obsahuje nové funkce, určené právě k jízdě v off-road režimu. Vozidla mají nové zadní kotoučové brzdy, heavy-duty systém odpružení zadních kol u tandemové nápravy a další zajímavé prvky výbavy, jako je systém Hi-Traction. Disponují také konektivitou na vysoké úrovni a kabinou s vysokou úrovní komfortu tak, aby s nimi bylo možné efektivně pracovat.

První prezentace nových vozidel IVECO T-Way proběhla digitální formou při živém vysílání na konci dubna 2021. Účastnící mohli vstřebat skvělou atmosféru akce na speciálně k tomu účelu určeném kanále IVECO Live Channel. Vysílání přineslo účastníkům vynikající zážitky, dané vydařenou kombinací příběhů, videoukázek a živé interakce.

Vozidla přichází s mnoha technologickými inovacemi tak, aby mohla nabídnout vyšší produktivitu, velkou úroveň užitečného zatížení, bezpečnosti a uživatelského komfortu. Písmeno T v jejich názvu vychází ze slova „Tough“, tedy pevná a tvrdá vozidla. V terénu bude IVECO T-Way výkonné, robustní a bude se vyznačovat torzní tuhostí. Vozidla řady IVECO T-Way jsou vybavena vysoce odolným ocelovým šasí s rámem o tloušťce deseti milimetrů. Přední náprava má maximální kapacitu až devět tun. Redukce v nábojích zadních kol jsou standardem, aby byl maximalizován točivý moment na kolech a síla podvozku.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 6/2021.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down