28.05.2021 | 05:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

V hlavní roli výtlačné čelo

Traktorové návěsy s výtlačným čelem vyrábí firma Kröger již dlouhou dobu. Pyšní se možnostmi rychlého či řízeného vyprazdňování materiálu a to i ve stavbách či halách s nízkou výškou. Vyrábí se buď s tandemovým podvozkem a užitečnou hmotností 12,62 - 14,62 t či s podvozkem tridem a užitečnou hmotností 21,02 tuny.

Podvozek Tridem návěsu TAW 30 může na přání pojíždět na nápravách BPW s nosností 11 tun, hydraulickým odpružením a nuceným řízením kol první a třetí nápravy. Brzdové válce jsou uloženy nad nápravou, kde jsou chráněny před mechanickým poškozením. Ve spojení s hydraulickým odpružením může být také první náprava zvedatelná. Návěs lze také vybavit průběžným kloubovým hřídelem k pohonu rozdružovacích válců či dalšími prvky z dlouhého seznamu výbavy na přání.

Od konce roku 2019 mají traktorové návěsy s výtlačným čelem Kröger dvojče v podobě sedlového návěsu za automobilové tahače (či na vozík Dolly za traktor). V cíli mohou svůj náklad vyklopit rychleji a bezpečněji než návěsy sklápěcí. 48 krychlových metrů nákladu dokážou kompletně vyložit za pouhou minutu a půl a hned mohou vyrazit na zpáteční cestu pro další náklad. Dále vyrábí firma Kröger i tyto návěsy v provedení pro automobilové tahače.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down