26.05.2021 | 08:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Základem úspěchu je logistika

Sofistikovaná logistika a doprava je přesně to, na čem společnost Jasno postavila svou úspěšnou podnikatelskou činnost. Vyniká nejen v dopravě jako takové, ale úspěšná řešení dokázala vetknout i do svých linek konající zemědělské služby. Vozový park společnosti je pestrý a patří do něj krom agrotahačů Tatra a Iveco i nízkopodlažní soupravy a speciály pro přepravu nadrozměrných nákladů.

Agrotahače Tatra a Iveco s návěsy

Ať už se traktory pro pracovní operace v dopravě přizpůsobily sebevíc, stále bude přeprava po komunikaci na střední a delší vzdálenosti efektivnější pomocí nákladního vozidla, případně tahače s návěsem. Příležitosti se chytli výrobci tahačů a přizpůsobili je naopak potřebám zemědělství. Tak vznikl původně i agrotahač Tatra, který v několika speciálních exemplářích pracuje ve službách podniku Jasno. Jeho zařazení do zemědělských linek optimalizuje náklady na přepravu mimo jiné snížením spotřeby pohonných hmot a zároveň díky rozložení hmotnosti a výbavy flotačními pneumatikami minimalizuje negativní dopady na půdu při přejezdu po pozemcích.

Agrotahač ve výbavě „Jasno“ má pohon 4x4 nebo 6x6 s první a třetí nápravu řiditelnou. Výkon 460 až 530 koní na podložku převádí automatická převodovka a maximální rychlost činí 70 km/h.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down