01.06.2021 | 05:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová pneumatika Continental pro manipulátory

Společnost Continental uvedla na trh novou pneumatiku pro teleskopické manipulátory a nakladače. Pneumatika CompactMaster AG je první v řadě Continental, která byla navržena s novou zvýšenou běhounovou vrstvou, tzv. Turtle Shield - Želvím štítem, a ocelovým nárazníkem z točitých lan.

Jedná se o zesílenou manipulátorovou pneumatiku se záběrovým dezénem s konstrukcí kostry z ocelového kordu, která pomáhá předcházet proříznutí a poškození a zároveň nabízí větší stabilitu při manipulaci s materiálem.

“Tato pneumatika představuje roky výzkumu a vývoje prováděné naším týmem pro zemědělský segment pneumatik v portugalském Lousadu. Novinkou je konstrukce točitého ocelového nárazníku spolu se speciální běhounovou vrstvou tzv. Turtle Shield - Želvím štítem, která chrání nejen běhounovou část, ale i ramenní oblast pneumatiky před poškozením. Nová pneumatika s masivním dezénem byla speciálně navržena tak, aby nabízela lepší trakci na různých površích a maximalizovala přitom samočisticí vlastnosti pneumatiky” - řekl Ing.Tomáš Jurtík, Key Account Manager, zodpovědný za prodej zemědělských pneumatik v Čechách a na Slovensku.

Pneumatika CompactMaster AG je schopná pracovat při rychlostech až do 50 kilometrů za hodinu. Dvě vrstvy ocelového nárazníku zajišťují, aby pneumatika byla robustní, ale zároveň pružná, takže dokáže jezdit při vyšším tlaku na cestě, aby se snížila spotřeba paliva, jakož i při nižším tlaku na poli při přepravě těžkých nákladů pro snížení měrného tlaku na půdu.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down