01.06.2021 | 04:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Síla volby jedné ze tří variant

John Deere je výrobce, který je zaměřený na budoucnost, a přináší tak i svým zákazníkům řešení, která jim zajistí profit do budoucnosti. Příkladem mohou být nejvýkonnější standardní traktory řady 8. Zájemce o takový traktor si může vybrat jedno ze třech provedení podvozku – kolového 8R, dvoupásového 8RT a čyřpásového 8RX.

Nová kabina poskytuje pohodlí jako v osobním autě. Nová pneumaticky odpružená sedačka řidiče dokonce ještě mnohem více – včetně masážní funkce, odvětrávání a širšího úhlu natočení do strany. Traktory s bezstupňovou automatickou převodovkou AutoPowr mohou být na přání vybaveny ovládáním prostřednictvím multifunkční páky CommandPRO. Zcela nový design traktorů byl vyvíjen ve spolupráci s experty v kalifornském studiu BMW Designworks.

Ale nejenom design je unikátní na těchto silných traktorech John Deere nové generace. Exkluzivní provedení série 8RX je výsledkem snah o získání traktoru, který bude šetrný při působení na půdu, zároveň ale bez kompromisů v tahovém výkonu. Nové 8RX jsou traktory pro těžké polní práce, které ale zároveň produkují velmi nízký měrný tlak na půdu. A to vše při celkové šířce do tří metrů a maximální rychlosti 40 km/h. Traktory mají zároveň i velmi dobré manévrovací schopnosti. Ani při prudkém zatočení při vyšší rychlosti nedochází k jakémukoliv zjevnému hrnutí půdy.

V porovnání s běžnými typy dvoupásových traktorů je nový 8RX výrazně stabilnější při práci na svažitých pozemcích. Je také výkonnější v silně proměnlivých půdních podmínkách díky lepší samočisticí schopnosti pásů. Pásy pro tahače řady 8RX jsou k dispozici s různou šířkou – od 41 do 76 cm a poskytují velkou celkovou kontaktní plochu 4,5 čtverečního metru.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 7/2021.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down