02.06.2021 | 05:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Živé online vysílání přineslo informace i zážitky

Zvládnutí moderních digitálních médií otevírá nové možnosti pro přitažlivou prezentaci zemědělské techniky. Dokonale to bylo patrné na online živém vysílání pořadu s názvem AGROTEC DYNAMIC TV SHOW, které mělo premiéru dnes v odpoledních hodinách. Ti nejpovolanější, produkt specialisté na traktory ze společnosti Agrotec a. s., předali divákům mnoho informací o traktorech New Holland T5 a T6 s převodovkou Dynamic Command. Zároveň odpovídali na dotazy, které v průběhu vysílání diváci účinkujícím odeslali.

Mezitím celou akci oživily zkušenosti a názory mistra republiky v rallye a jezdce Agrotec Škoda Rallye Teamu Jana Kopeckého a jezdce Rallye Dakar 2021 Martina Macíka Jr. Výrobce motoru do traktorů New Holland a závodního speciálu Martina Macíka je shodný, je jím italská společnost Fiat Powertrain Industrial. V obou aplikacích je od motoru vyžadován vysoký výkon a spolehlivost.

V živém vstupu se vysílání zúčastnil také produktový manažer na traktory New Holland z italského výrobního závodu, duchovní otec traktorů New Holland T5 a T6 Dynamic Command. Řekl, že zákazníci chtěli nový traktor s výkonným motorem, prostornou kabinou a převodovkou již bez dílčího řazení při zatížení. Konstruktéři tedy vzali motor o zdvihovém objemu 4,5 litru, posadili na něj vydařenou čtyřsloupkovou kabinu, osvědčenou již v provozu traktorů řady T6 a T7 a využili převodovku Dynamic Command z modelové platformy HPH. Unikátní tato skříň je v tom, že v silničním režimu umí řadit až šestnáct rychlostních stupňů při zatížení, v polním režimu až osm.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 7/2021.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down