29.06.2021 | 05:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Traktory i do nejtěžších podmínek

Nová řada Magnum AFS Connect výrobce Case IH je tvořena čtyřmi modely - Magnum 310, 340, 380 a 400 – jimž jejich motor propůjčuje jmenovitý výkon 229 až 291 kW (311 až 396 k). Na podzim 2020 odstartoval Case IH výrobu vlajkové lodi nové řady Magnum AFS Connect, traktoru Magnum 400 AFS Connect.

I nový Magnum AFS Connect zůstává věrný konceptu velkého, těžkého a robustního traktoru. Není postavený na rámové konstrukci, ale využívá speciálního uspořádání podvozku. K převodovce, nacházející se pod kabinou, je přes malý mezikus přišroubován těžký odlitek. Tento odlitek slouží k uložení motoru. Zatížení či zkrutné síly se nemohou přenášet přímo na pohonnou jednotku, ale absorbuje je tento odlitek. Vibrace v celém traktoru jsou tak efektivně eliminovány.

Do České republiky jsou dovážené traktory Magnum AFS Connect, které disponují zadní nápravou kategorie 5 HD a přední nápravou rovněž kategorie 5 – s volitelným odpružením. Kromě zvýšené provozní spolehlivosti se takto dociluje také zvýšení užitečné hmotnosti. Zadní náprava kategorie 5 HD má zesílené celé tělo a je tak o pět set kilogramů těžší než náprava kategorie 4.

Na úplně nové úrovni je u traktorů Magnum AFS Connect jejich konektivita. S telematickým systémem AFS Connect je nyní možné důležité informace zaznamenávat a v reálném čase je bezpečně přenášet.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down