11.06.2021 | 06:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinky v oblasti terminálů

Pro kompletní ovládání lisu, ale také shrnovačů, sběracích a přepravních vozů německého výrobce Krone lze využívat nové ovládací jednotky od firmy Krone. Známý ovládací panel Alpha je od roku 2020 nahrazen novým terminálem s označením DS 100, větší verze DS 500 nahrazuje terminál Beta II a nový CCI 800 přichází nahradit terminál Delta. Další novinkou je digitální AUX-Joystick s označením CCI A3. Již známý a oblíbený terminál CCI 1200 zůstává i nadále v nabídce nejlepších variant ovládání Krone.

Aby bylo ovládání jednoduché, má DS 100 své ovládací prvky uspořádané individuálně podle skupin strojů, pro které je určen. Umístění ovládacích prvků si každá obsluha ještě může upravit. Přístroj, padnoucí dobře do ruky, je určen pro používání pravou rukou.

DS 100 umožňuje kompletní ovládání stroje. DS 100 lze připojit i prostřednictvím In-Cab zásuvky traktoru do ISOBUS sítě. V takovém případě systém umožňuje komfortní provedení základního nastavení stroje pomocí ISOBUS-terminálu traktoru a potom při práci ovládání stroje prostřednictvím DS 100.

Jednotlivá tlačítka vystupují z povrchu terminálu, takže obsluha může ovládat jednotlivé funkce stroje, aniž by se na terminál musela dívat. Stroj je navíc možné ovládat dotykově prostřednictvím barevné obrazovky s úhlopříčkou 5,7 palce, nebo ovládacím kolečkem na zadní straně terminálu. Tvarovaná rukojeť na zadní pravé straně terminálu padne dobře do ruky.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down