19.07.2021 | 09:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Traktory i pícninářská technika

Na polní akci Naše pole měla expozici též společnost Magrix s. r. o., která je prodejcem zemědělské techniky značky Massey Ferguson, ale též Kuhn, Schäffer nebo Scaribaldi. Na expozici v Nabočanech se představily především stroje Massey Ferguson. Vedle traktorů byl k vidění lis na válcové balíky a z techniky pro sklizeň pícnin i čelní žací stroj a jednorotorový shrnovač.

Traktor Massey Ferguson 8737 S je členem nejsilnější řady MF 8700, která výkonově šplhá až za hranice 400 koní. Model MF 8737 S je druhým nejsilnějším strojem řady a dosahuje výkonu 370 koní, které lze navýšit ještě o 30 koní.

Zajímavou soupravou byl traktor MF 5711 S s čelním nakladačem a s výkonem 110 koní. Řada MF 5700 S zahrnuje specialisty na práci s čelním nakladačem. Má totiž zkosenou kapotu, přes kterou je velmi dobře vidět, vybaven je joystickem, kterým se ovládá nakladač, ale i reverzace a výhodou je i fakt, že při sešlápnutí brzdového pedálu není potřeba spojky. Konkrétní model měl navíc prosklenou střechu a dále byl agregován vepředu s čelní žací lištou DM 306 FZ-KC a vzadu s jednorotorovým shrnovačem RK-451 DN.

Řadu pícninářské techniky vhodně doplňoval samostatně stojící lis na válcové balíky MF RB 4160 V. Jde o menší ze dvou lisů řady MF RB V s variabilní lisovací komorou, který vytváří balík o průměru 1,6 m a šířce 1,23 m.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down