23.07.2021 | 07:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

S inteligentní telematikou a agrirouterem

Digitální aplikace, jako je inteligentní telematika nebo připojení k platformě agrirouteru pro výměnu dat nezávislém na výrobci stroje, se stále více využívají i při práci s lisy na válcové balíky. Krone si trendů současné doby všímá a reaguje na ně. Inteligentní podpůrné systémy využívají v největší míře firmy nabízející služby v zemědělství. Díky těmto řešením mohou například s pomocí agrirouteru přenášet zakázky z informačního systému řízení farmy (FMIS) přímo do stroje. Jakmile je práce dokončena, lze danou zakázku zobrazit v Krone Smart Telematics, nebo odeslat zpět do FMIS.

Dalším přínosem je jednoduché a ověřené dokumentování výnosů. Pomocí měření vlhkosti a hmotnosti balíku se zaznamenají hmotnosti jednotlivých balíků a vlhkost materiálu. Tímto způsobem může firma poskytující službu dát zákazníkovi jasnou a srozumitelnou zprávu o provedených pracích.

V neposlední řadě je vyúčtování práce přehledné a rychlé. Údaje o provedených pracích jsou automaticky a v reálném čase přeneseny do kanceláře, kde lze přímo z portálu provést podrobnou fakturaci.

S inteligentní telematikou a agrirouterem je práce obsluhy svinovacího lisu výrazně usnadněna. Kromě toho není vytvoření dokladu k zakázce nijak komplikované. Přímý přenos dat v reálném čase odbourává obvyklé stahování údajů pomocí USB flash disků, nebo shromažďování ručně psaných poznámek.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down