06.08.2021 | 02:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové motory pro Trion

Společnost Cummins Inc. oznámila, že její 6,7- a 9litrové motory budou pohánět novou rodinu kombajnů Claas Trion. Díky výkonu 190–320 kW (255–430 k) k tomu mají adekvátní ředpoklady podpořené výbornou účinností. Tyto motory budou dodávány s úrovněmi emisí Stage IIIA a Stage V pro využití v různých zemích.

Ann Schmelzer, generální ředitelka Cummins Global Agriculture Business, uvedla: „Cummins má v zemědělství již mnoho let silné zastoupení. Naše hluboké zkušenosti nám umožnily nabídnout společnosti Claas portfolio produktů, které optimalizují výkon způsobem, který je ideální pro kombajny. “

Tyto motory vyrobí společnost Cummins ve Velké Británii (stupeň V a IIIA) a Rusku (stupeň IIIA), aby byly v souladu s výrobní strategií techniky Claas. Sdílejí stejný blok a další části, což snižuje složitost výroby a servisu. Oba motory mají jednoduchou a robustní konstrukci bez EGR, což znamená, že jsou spolehlivé a snadno se udržují v náročných zemědělských podmínkách.

Systém sání vzduchu, spalování, palivové systémy, funkce dodatečné úpravy výfukových plynů a elektronické ovládací prvky společnosti Cummins jsou navrženy pro provoz motoru, který vychází z provozu samojízdného stroje. Klíčové technologie, například přeplňování turbodmychadlem, jsou specifikovány tak, aby co nejlépe odpovídaly odezvě, provozním nákladům a produktivitě očekávané uživateli kombajnů.

"Naše technické znalosti znamenají, že můžeme poskytnout nejlepší motor a spolupracovat s firmou Claas na přizpůsobení křivek výkonu a točivého momentu tak, abychom svým zákazníkům dodali nejlepší hnací ústrojí," dodává Ann Schmelzer.

Nová modelová řada sklízecích mlátiček Claas Triton nabízí 20 provedení sklízecích mlátiček ve třech řadách, všechny s nejmodernějšími asistenčními systémy, maximálním komfortem řízení a obsluhy a také vynikající efektivitou. Řada Triton je vhodná pro Evropu, Severní Ameriku nebo Jižní Afriku v kopcovitém a rovinatém terénu při sklizni pšenice, řepky, kukuřice, sóje nebo rýže. Od rodinných farem až po velké farmy orientované na výkonnost, motory Cummins budou pohánět kombajny Trion. Na evropských trzích se Trion objeví při sklizni v roce 2022 a v Severní Americe a Rusku při žních 2023.

"Jsme nadšeni, že můžeme navázat na náš vztah se společností Claas, abychom mohli pohánět sklízecí mlátičky Trion, a doufáme, že s nimi v příštích projektech rozšíříme naši technickou spolupráci," uzavírá Ann Schmelzer.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down