11.08.2021 | 10:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rychlý, bezpečný a komfortní traktor

Největší a nejvýkonnější traktory JCB představuje řada Fastrac 8000. Je tvořena dvěma modely – JCB Fastrac 8290 a 8330. Traktor JCB Fastrac 8330 má maximální výkon 260 kW, tj. 348 k a dokáže tak zabezpečit nejen známou dopravu, ale také náročné operace zpracování půdy a setí.

Traktory JCB Fastrac řady 8000 se pyšní řadou inovací. Nový hydrostatický duální systém řízení snižuje námahu obsluhy při práci. I při maximální rychlosti 70 km/h je nové řízení za jízdy po silnici přesné a dobře vyvážené. Bezpečnost podporuje řada bezpečnostních prvků. A v souběžných jízdách při práci na poli může řidič přenechat řízení navigačnímu systému, jenž umí traktor navádět s přesností až +- 2,5 cm.

Traktory JCB Fastrac 8000 jsou na obou nápravách vybaveny vnějšími brzdami. Dvojité čelisti s hydraulickými brzdami chlazenými vzduchem jsou vysoce účinné pro rychlé zastavení. Řiditelnost i při brždění na kluzkém povrchu umožňuje zachovat moderní systém ABS. K pohodlí za jízdy téměř na úrovni osobního automobilu přispívá odpružení všech kol a pneumatické odpružení sedadla řidiče.

Při provádění tahově náročných prací na poli je výhodou rovnoměrné rozložení statické zátěže na nápravy v poměru 50/50. Opotřebení pneumatik a prokluz snižuje systém Activ Traction tak, že automaticky ovládá točivý moment motoru. Bez problému je možná agregace i s nářadím, které má velké nároky na odebírané množství hydraulického oleje, jako jsou například velké pneumatické secí stroje. Fastrac 8000 disponuje výkonným hydraulickým systémem s velkým průtokem.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down