17.08.2021 | 07:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

On-line konfigurátor pro techniku Bednar

Přes internet si dnes objednáte téměř cokoliv, v automobilovém odvětví je běžné, že si před podpisem objednávky z pohodlí domova auto už předem nakonfigurujete a porovnáte různé prvky výbavy. Tutu novinku na poli zemědělské techniky představila s počátkem měsíce srpna i společnost Bednar.

Nový on-line Bednar konfigurátor strojů umožnuje snadné, přehledné a pohodlné nakonfigurování a porovnání jednotlivých prvků výbavy strojů pro zpracování půdy, setí, hnojení, meziřádkovou kultivaci a mulčování.

„Cílem otevřeného konfigurátoru je dát zákazníkům už ve fázi výběru stroje možnost prozkoumat jednotlivé prvky výbavy a specifikovat stroj přesně tak, aby vyhovoval jejich podmínkám. Poté už stačí specifikaci uložit a zaslat svému obchodníkovi pro cenovou nabídku, popřípadě s vytištěnou nabídkou navštívit autorizovaného obchodního partnera v daném regionu.

Otevřený konfigurátor nám dává možnost zjistit zájem o stroje Bednar i v zemích nebo regionech, kde například v současné době nemáme zastoupení,“ říká David Ryčl, marketingový ředitel Bednar.

On-line Bednar konfigurátor je přehledně zpracován, využívá velké množství ilustrací, 3D obrázků a vizualizací. Uživatel konfigurátoru má tak jedinečnou možnost si jednotlivé prvky výbavy představit a současně vidí i zobrazení jejich umístění na stroji Nakonfigurovat si svůj nový stroj tak nebylo nikdy snazší. Více na : https://openconfigurator.bednar.com/configurator/country

*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down