31.08.2021 | 05:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Velké kompaktní traktory v moderním pojetí

Nástup nové páté generace finská Valtra oslavila novou modelovou řadou, která nese i nové označení – Valtra G. Jedná se o velké kompaktní traktory, usazené v prostoru mezi řadou A a N. Valtra v nich nabízí zákazníkům z oblasti středně velkých zemědělských podniků či rodinných farem své nejlepší zkušenosti a nejmodernější technologie precizního zemědělství. Pěkně vybavený traktor Valtra G bylo možné vidět v expozici společnosti Topagri na agrosalónu Země živitelka 2021.

Traktory Valtra nové řady G mají rozšířené možnosti výbavy na přání. U všech modelů Versu je standardem systém telemetrie Valtra Connect. V provedení Active- a Versu jsou tyto stroje standardně osazeny výkonným hydraulickým systémem Load Sensing. Pro lepší orientaci má nová řada Valtra G čtyři balíčky výbavy: Čelní nakladač, Komfort, Technologie a Technologie Pro.

Zároveň si nároční zákazníci mohou tyto traktory objednat s prvky výbavy, doplněnými zcela individuálně ve studiu Valtra Unlimited. Nová série G bude vyráběna v závodě Valtry ve finském Suolahti. Tam také může být tento traktor osazen čelním nakladačem.

S loketní opěrkou SmartTouch také souvisí dostupnost zcela shodných systémů z oblasti Smart Farming, jaké nabízejí i traktory modelových řad N-, T- a S. Ale technologie z oblasti precizního zemědělství a satelitní navigace dokážou nabídnout také traktory Valtra G v provedení Active. Tyto systémy lze aktivovat na doplňkovém ovládacím terminálu SmartTouch.

Traktor Valtra G 105 v expozici firmy Topagri byl vybaven čelním nakladačem Valtra.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down