29.09.2021 | 05:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nízkonákladové řešení homogenizace posklizňových zbytků

Na Dnu Zemědělce 2021 v Kameni připravila pro své příznivce velkou výstavu techniky společnost CIME, s.r.o. Protože se tato firma od února 2021 stala výhradním dovozcem pro Českou republiku v oblasti půdozpracujících strojů renomovaného francouzského výrobce AGRISEM International S.A.S., bylo k vidění právě mnoho strojů této značky.

V mnoha zemích Evropy mezitím tyto stroje již doznaly značného rozšíření – kromě domovské Francie především v Německu, na Ukrajině či v Polsku. Stroje Agrisem jsou masivní konstrukce předurčené i v našich náročných podmínkách pro dlouhodobé používání, jsou snadno ovladatelné a jednoduché na údržbu. Robustní konstrukce umožňuje tuto techniku využívat i na velmi suchých, těžkých a kamenitých půdách.

Sortiment strojů ve žlutých barvách je určen pro bezorebné technologie zpracování půdy. Jedná se o talířové podmítače a radličkové kypřiče, podmítače pro finální zpracování půdy,  do větších hloubek pak je možné půdu zpracovávat podrýváky či kombinací talířů a podrývacích radlic, k precizní předseťové přípravě pasivním strojem slouží kompaktory a aktivní technikou pak rotační brány. Agrisem má také vlastní propracovaný systém pásového kypření půdy Strip till včetně setí a ukládání hnojiva do pásů. Vyrábí i secí stroje pro bezorebné technologie. Talířové podmítače vynikají svým stavebnicovým systémem.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down