02.09.2021 | 08:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Komfortní prostředí univerzálních traktorů

Německý Deutz-Fahr vyrábí ucelený sortiment kolových traktorů. Model Agrotron 7250 TTV je svými parametry i úrovní výbavy tím pravým pro univerzální využití na středně velkém zemědělském podniku. S pohotovostní hmotností 9250 kg, výkonem motoru 236 k, kabinou s komfortním interiérem a přehledným ovládáním a kompletním systémem odpružení je ideálním traktorem pro kombinované nasazení: pro polní práce, širokozáběrové sečení i v dopravě.

Svému řidiči dokáže traktor poskytovat vysokou úroveň komfortu. Řidiči s oblibou využívají tempomatu, či možnosti volby ovládání pojezdu mezi multifunkční pákou a pojezdovým pedálem. Samozřejmostí je také správné nastavování úrovně poklesu otáček motoru před tím, než převodovka TTV začne zpomalovat rychlost. Dobře provedená jsou funkční programovatelná tlačítka na multifunkční páce, k nimž si lze přiřadit například zapínání satelitního navigačního systému.

Díky komfortnímu systému odpružení lze s traktorem na poli a po polních cestách také jezdit vyšší rychlostí. Této výhody se využívá například při nasazení traktoru Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV spolu s žací kombinací. A přitom lze vhodně využívat i další příjemnou vychytávku - satelitní navigaci. Automatický systém Performance Steer je kompletně integrovaný do traktoru. Ovládání navigace může řidič svěřit poloautomatickému systému souvraťové automatiky Comfor-Tip v iMonitoru.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down