03.11.2021 | 06:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Návrat na výsluní veletrhů

Výrobce Case IH bude vystavovat na velkých zemědělských veletrzích v Evropě od září 2021, aby se znovu spojil se zákazníky. Tak bude možné poprvé široké veřejnosti prezentovat nejnovější stroje a produkty, jako je Quadtrac AFS Connect, Optum AFS Connect, a rozšířenou škálu inovativních technologií přesného zemědělství AgXtend.

Přední výrobce zemědělské techniky Case IH oznámil plány na účast na významných evropských zemědělských veletrzích ve zbytku roku 2021 a v roce 2022. Bude tak konat v rámci programu společnosti pro opětovné navázání kontaktu se svými zákazníky. To bude provedeno s nejvyšší možnou úrovní bezpečnosti jak pro zákazníky, tak pro zaměstnance Case IH, přičemž budou přísně dodržena bezpečnostní opatření v každém místě.

Case IH bude vystavovat řadu zajímavých nových produktů, včetně prvních veřejných představení AFS Connect verzí traktorů Quadtrac a Optum, nejnovějších verzí populárních modelů Puma 150-175 a 185-240, spolu se sklízecími mlátičkami Axial-Flow 9250 AFS Harvest Command a lisem na hranolové balíky LB436 HD. K vidění bude také rozšířená škála inovativních technologií přesného zemědělství AgXtend.

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 12/2021.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down