09.11.2021 | 09:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový jednorotorový shrnovač

Firma Krone neustále inovuje. Pro novou sezónu si doplňuje svůj již beztak hodně široký výrobní program rotorových shrnovačů píce. A to o tři nové modely jednorotorových shrnovačů s označením Swadro S 380, Swadro S 420 a Swadro S 460.

Všechny tři modely jsou nesené v tříbodovém závěsu, kdy u nich Krone sází na kompaktní a krátký připojovací rám s náběhovým řízením a systémem automatického centrování stroje. Nové shrnovače přesvědčí i v aspektech ovládání. Disponují komfortním nastavením a sklápěním formovací plachty řádku. Dále možností přestavení pracovní výšky rotoru s milimetrovou přesností. A také sklopnými rameny, jejichž mechanismus sklápění je bez vůle a nepodléhá opotřebení.

Široký připojovací rám pro kategorii II umožňuje pohyblivé zavěšení spodních ramen do dvou pozic. Krátká pozice připojení redukuje odlehčení přední nápravy až o 10 % oproti jiným koncepcím připojení. Vyplývá z toho výhoda, že snížená potřeba zvedací síly umožňuje použití i malých a lehkých traktorů v kombinaci s tímto shrnovačem. Alternativně je možné použít dlouhou pozici připojení, která nabízí velkorysý prostor mezi traktorem a shrnovačem. Ten přijde vhod například při odpojování nebo připojování k traktorům s velkými zadními koly nebo velmi krátkými spodními rameny tříbodového závěsu. Samozřejmě jsou nové jednorotorové shrnovače vybaveny také čtyřmi body pro připojení horního táhla tříbodového závěsu. Tím je umožněno rychlé a pohodlné připojení k různým značkám traktorů.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down