10.11.2021 | 07:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Sklizňové adaptéry pro každou plodinu

Společnost AGRI-TECH, s. r. o. se zabývá prodejem zemědělských strojů a jejich náhradních dílů. Nabízí stroje z předváděcích akcí a také prověřené použité stroje, u nichž jsou pracovníci firmy schopni se zaručit za kvalitu. Dodávané použité stroje mají dohledatelnou servisní historii. Pracovníci společnosti AGRI-TECH umí vyjít vstříc zemědělcům, kteří chtějí při svém hospodaření pracovat s moderní technikou kvalitně, efektivně a beze ztrát, ale nové zařízení pro ně představuje velké finanční zatížení.

Na Dnu Zemědělce 2021 v Kameni se společnost AGRI-TECH prezentovala technikou od firmy Geringhoff.

Průchodnost materiálu, ale i kvalita práce u každé mlátičky začíná na adaptéru. Geringhoff je specialista v tomto oboru se zkušenostmi již od roku 1880. Zakládá si přitom na třech pilířích – spolehlivosti, výkonu a vynikající kvalitě svých produktů.

Na Dnu Zemědělce 2021 v Kameni bylo k vidění hned několik žacích adaptérů. Geringhoff TruFlex Razor 35/40 je třídílná pásová žací lišta s třídílným přihaněčem a s flexibilní žací kosou. Pohon adaptéru se uskutečňuje efektivně mechanicky, tj. pomocí převodovky bez řetězů či řemenů. Pohon žací kosy je rovněž pomocí převodovky, umístěné uprostřed adaptéru. Tato převodovka je poháněna hydraulicky. Pokud by došlo ke vklínění cizího předmětu do žací kosy, tak jejímu poškození zabraňuje hydraulické jištění proti přetížení.

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 12/2021.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down