24.05.2013 | 07:05
Autor:
Kategorie:

Dobře připravené předvádění na Vysočině

V předposledním květnovém týdnu byly již polní práce hotové a zemědělci si našli čas na návštěvu svého oblíbeného prodejce zemědělské techniky. Tak tomu bylo i v průběhu Dne společnosti STAGRA, který se konal v jejím sídle v obci Studená v jižních Čechách. Pro více než stovku zájemců byl připraven zajímavý program v podobě představení prodávané techniky, praktického předvedení strojů na poli a prohlídky bioplynové stanice.
Firma STAGRA spol. s r.o. se zabývá nejenom prodejem a servisem zemědělské techniky, ale také zemědělskou výrobou na celkem 1755 ha půdy. Díky rozsáhlým praktickým zkušenostem s technikou zastupovaných značek umí zástupci firmy poradit svým zákazníkům s výběrem stroje a správným využíváním.
V areálu firmy byl vystaven nový traktor Deutz-Fahr 7250 TTV, od výrobce Horsch byly předvedeny stroje Terrano MT, Terrano FM, Tiger LT, Focus 6 TD, Pronto 6 DC či Maestro 12.75 SW rovněž v agregaci s traktory Deutz-Fahr. Velký zájem vzbudilo představení dopravní a aplikační techniky Jeantil: návěsu na tandemové nápravě Jeantil GM 180 a rozmetadla organických hnojiv Jeantil EVR 18-14. Krátké video přibližuje setí kukuřice strojem Focus 6 TD. Více informací přinese týdeník Zemědělec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down