23.01.2013 | 07:01
Autor:
Kategorie:

Teleskopické manipulátor Liebherr

Skupina výrobců LIEBHERR vstoupila na český trh založením dceřiné společnosti s názvem LIEBHERR-STAVEBNÍ STROJE CZ s.r.o. Společnost si vybudovala svou prodejní síť a nyní poskytuje svým zákazníkům kompletní prodejní a servisní služby. Velkou výhodou je jednak zázemí stabilní mezinárodní firmy a jednak přímá vazba na výrobní závody a servisní oddělení v Německu.
Jedna z poboček se nachází v blízkosti Kralup nad Vltavou a byla uvedena do provozu v září loňského roku. Mezi vystavenou stavební technikou jsou také stroje, které najdou široké uplatnění v zemědělství. Patří sem čelní kolové nakladače a nově i teleskopické manipulátory.
Stroje firmy Liebherr vyhovují náročným požadavkům zemědělského provozu, protože jsou robustní, mají vysoký výkon a velmi nízké provozní náklady. Liebherr je světově uznávaným specialistou v oblasti pracovní hydrauliky a řídící elektroniky, což se příznivě projevuje mimo jiné na nízké spotřebě paliva.
Teleskopické manipulátory řady TL jsou novinkou na našem trhu. Jedná se o čtyři modely, které se vzájemně odlišují především maximální výškou zdvihu a nosností. Důležité konstrukční celky jsou shodné. O dojmech z testování nového modelu LIEBHERR TL 441-10 přinese informace časopis Mechanizace zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down