Zájem o komfortní traktory je vysoký

V jarním období pořádá firma Agromex ve svém sídle v Modleticích u Prahy tradičně den otevřených dveří. Bylo tomu tak i tentokrát. Díky perfektní organizaci akce a pěknému počasí přišlo velké množství zemědělců, kteří zaplnili celou volnou plochu v okolí budovy. Na výstavě techniky byly k vidění traktory Fendt všech výkonových tříd, pícninářské stroje Fella, dopravní technika Hawe, pásový traktor Challenger a nově také stroje pro zpracování půdy a setí firmy SMS CZ s. r. o.

Traktory Fendt byly vystaveny ve všech modelových řadách, tj. od speciálních traktorů řady 200 až po velké traktory 900 Vario s motory Stupeň 3B. A zároveň i ve všech úrovních výbavy, což dovolovalo jednoduché srovnání.

Letošní rok roste zájem o speciální traktory Fendt 200 Vario V/F pro využití v sadech a vinohradech, protože tyto traktory díky své propracovanosti dokážou v trvalých kulturách odvádět velké množství práce po dobu celého roku. Je možné agregovat nářadí jak do zadního závěsu, tak i do mezinápravového prostoru a současně i do závěsu předního. Některé tyto traktory u zákazníků v ČR mají roční proběh přes 1000 motohodin. Obsluha má v kabině s rovnou podlahou vynikající komfort, podporovaný promyšleným ovládáním hydrauliky. Tyto traktory se většinou pořizují v plné výbavě, která podporuje jejich širokou využitelnost i provozní bezpečnost ve strmých svazích.

Dobrý zájem je i o standardní traktory Fendt 200 Vario, které se uplatňují v agregaci s čelním nakladačem. Kromě toho se tradičně velmi dobře prodávají traktory řady 900 Vario, které kromě komfortního ovládání se širokými možnostmi nastavování či kombinování funkcí nabízí ještě vysoký výkon.

Na přilehlém travnatém pozemku byly po celou dobu konání akce v provozu čtyři traktory Fendt různých modelových řad, do jejichž kabin mohl usednout každý zájemce o zkušební jízdu. Celkově byl den otevřených dveří velmi vydařenou akcí, na níž si přišli na své všichni zemědělci včetně rodinných příslušníků. Každý návštěvník si mohl také zakoupit model či jiný produkt z kolekce propagačních předmětů firmy Fendt. Tempo testovacích jízd, při nichž se traktory zastavovaly jen kvůli výměně řidičů, přibližuje krátká videoukázka.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down