26.05.2014 | 01:05
Autor:
Kategorie:

Volba Traktoru roku 2015 začíná

Už je to tu zase. Volba Traktoru roku pro rok 2015 se rozjela na plné obrátky a naše
redakce je opět členem poroty. Úvodní konference s prezentací všech traktorů bojujících o titul se uskutečnila v půlce května ve Francii a představilo se zde několik zcela nových strojů.

Traktor roku volí porota třiadvaceti novinářů z třiadvaceti států Evropy. Soutěží se v kategoriích Traktor roku, Traktor roku pro speciální využití a Traktor roku nejlepší design.

Nominované stroje pro rok 2015
Také v roce 2015 bude z čeho vybírat. Do soutěže se přihlásilo třináct značek, přičemž Traktor roku se bude volit z deseti modelů a Traktor roku speciál se bude volit z pěti strojů. S jednotlivými modely vás detailně seznámíme později. Některé totiž ještě nebyly ani oficiálně představeny. Prozradím dnes jen nominované adepty: společnost Deutz-Fahr  vsadila na model Deutz-Fahr 9340 TTV a značka Same model Explorer, Valtra nominovala model S374. Značku Claas bude zastupovat zcela nový model Arion, Massey Ferguson zvolil model MF 8737, Case model CVX Magnum. Značka Steyr do soutěže přihlásila traktor Profi CVT a Fendt model Fendt 900 Vario S4.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down