18.03.2016 | 08:03
Autor:
Kategorie:

Nová řada traktorů vypadá zdařile

Francie je zemí s rozvinutým zemědělstvím, v němž nalézají uplatnění četní významní výrobci techniky. Patří k nim i firma New Holland, která v této zemi uspořádala tiskovou konferenci, zaměřenou na prezentaci dvou nových modelových řad traktorů – T5 a T6.

New Holland je známý jako výrobce, který byl vždy velmi silný ve střední výkonové třídě. Na tuto svou pověst nyní navazuje uvedením přepracovaných řad traktorů T5 a T6.  Investice do tohoto segmentu jsou také výsledkem zlepšení celkové situace u cílových podniků, kterým je tak nabídnutý kompletní sortiment traktorů s rozšířenou výbavou, větší stabilitou i výkonností.

Především pro farmy s chovem skotu či se smíšenou produkcí jsou určeny traktory řady T5. Kromě své tradiční obratnosti a dobrého výhledu z kabiny nabízí nové odpružení přední nápravy a inovace v oblasti kabiny. K nim patří joystick pro ovládání hydrauliky anebo čelního nakladače, který umožňuje zároveň i řazení rychlostních stupňů, či nová zpětná zrcátka. Standardem u nových traktorů je převodovka ElectroCommand, u níž je mimo jiné možné volit agresivitu reverzace. Traktory řady T5 mohou být vybaveny satelitním navigačním systémem anebo i telemetrií PLM Connect, které se nastavují a ovládají na terminálu IntelliView III.*

Více informací přinese časopis Mechanizace zemědělství 5/2016.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down