20.12.2016 | 09:12
Autor:
Kategorie:

S novými traktory do další sezóny

Návštěva haly č. 19 na veletrhu EIMA byla zážitkem pro každého příznivce zemědělské techniky. Měla v ní totiž stánek značka Deutz-Fahr. Její traktory se pyšní skutečně vydařeným a originálním designem. Agresivní maska a stylové tvarování kapoty motoru, s nimiž přišly zhruba před třemi lety traktory Série 9 a 11 TTV, se úspěšně rozšiřuje i do dalších modelových řad.

Jednou z modelových řad v novém provedení je série 6, kterou v expozici zastupoval traktor Deutz-Fahr 6215 RCshift. Při dalším pátrání neušel pozornosti ani traktor Deutz-Fahr 7250 TTV. Označení je známé, před nástupem série 9 bylo dlouhou dobu symbolem nejvýkonnějších traktorů této značky. Nicméně změna designu poukazovala na to, že Sérii 7 uvádí výrobce na trh v novém provedení.

Jedná se o dvojici modelů s výkonem 226 až 250 k. V nové kabině MaxiVision druhé generace čeká na obsluhu nově vyvinutá loketní opěrka a tradiční velký vnitřní prostor, příjemný světlý interiér a pro traktory Deutz-Fahr typický ničím nerušený výhled do všech stran. Zájemcům o precizní zemědělství může firma Deutz-Fahr nabídnout nejmodernější systémy včetně plné integrace do traktoru.

K pohonu slouží šestiválcový motor Deutz se zdvihovým objemem 6,1 l. Také variabilita v oblasti provedení vývodových hřídelů odpovídá univerzálnímu využívání traktorů Série 7, které je pro stroje vyšší střední třídy typické.

Inteligenci, nadčasový design a vysoký výkon v sobě skloubí traktory Série 9. Jejich zavedením do výroby si Deutz-Fahr rozšířil výkonové spektrum až do 336 k. Na venkovní ploše pak probíhaly praktické ukázky traktorů, kde byli k vidění dva zástupci nové Série 6 a jeden nový model speciálního úzkorozchodného traktoru pro sady a vinice.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č.1/2017.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down