26.11.2018 | 11:11
Autor:
Kategorie:

Veletrh oživily praktické ukázky traktorů

Na mezinárodním veletrhu EIMA 2018 prezentoval své traktory také výrobce Deutz-Fahr. Kromě expozice v hale č. 26 se stroje předvedly i při testovacích jízdách na volné ploše.

Traktory řady 7 TTV byly v sortimentu výrobce Deutz-Fahr prvními, které přinesly nový design a nové, modernizované ovládání. Jsou vybaveny šestiválcovými motory DEUTZ TCD 6.1 L06 se čtyřventilovým rozvodem. Mají o 10 procent nižší spotřebu paliva a křivku točivého momentu s příznivějším průběhem. Nová kabina Maxi Vision nabízí kvalitní odpružení, elektronicky řízenou klimatizaci a ergonomické uspořádání ovládacích prvků.

U polních prací může řidič využívat tempomatu, takže traktor udržuje nastavenou pojezdovou rychlost a elektronika řídí výkon motoru podle proměnlivého zatížení. Řidiči oceňují i možnosti nastavení funkcí traktoru na prostorném iMonitoru s barevnou obrazovkou. Nastaví si čas a průtočné množství oleje u vnějších hydraulických okruhů pro jednotlivé závěsné stroje, a uložil do paměti, takže má nejvhodnější nastavení vždy k dispozici. Zrovna tak řadu úkonů odejme i souvraťová automatika ComforTip. Traktor může být také vybaven satelitním navigačním systémem Agrosky včetně automatického řízení s přesností do dvou centimetrů.

Deutz-Fahr 7250 TTV má maximální výkon motoru 181 kW/246 k a představuje vhodný univerzálně využitelný traktor střední výkonové třídy. Představil se v líbivé černo-stříbrné kombinaci barev ve speciální edici Warrior. Kromě toho se po volné ploše proháněl ještě traktor Deutz-Fahr 6215 RCShift.

Ve vnitřní expozici pak byly k vidění traktory Deutz-Fahr všech výkonových tříd, některé již s motory, splňujícími emisní normu stupeň V.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down