28.01.2019 | 03:01
Autor:
Kategorie:

Ve skladu v Beauvais budou pracovat drony

V čerstvě otevřeném logistickém centru společnosti Massey Ferguson v Beauvais byla k vidění nejmodernější skladovací technologie. Pracovat tu budou autonomní vozíky a také drony. Při slavnostním otevření byl novinářům představen pilotovaný stroj, který v první fázi bude používán k inventuře. Vybaven je kamerou a komunikuje přímo se skladovacím systémem.

V režimu testování je také autonomní dopravní systém AGV. V budoucnu budou vozíky automaticky dopravovat sety dílů k expedici do továren Beauvais 1 a Beauvais 2.

Proč vzniklo Beauvais 3

Proč vlastně vzniklo Beauvais 3? Na to odpovídal Tierry Lhoty výkonný ředitel Massey Ferguson pro střední a východní Evropu ve své prezentaci. „Výroba se stále vyvíjí, kapacita výrobní linky stoupá a přemístěním skladových zásob do nové haly vznikne prostor například pro další montáž nebo kontrolní stanoviště.“ Projekt Beauvais 3 podle ředitele Tierry Lhoty přináší možnost lepší vertikální integrace, tedy navázání spolupráce s větším počtem dodavatelů. Dále pomůže vybudovat systém s menším množstvím skladových zásob a s menšími náklady na dopravu. Struktura procesu výroby bude efektivnější jak v Beauvais 1, tak v Beauvais 2. Dalším důležitým cílem projektu Beauvais 3 je vylepšování kvality procesu výroby, kdy potřebné komponenty budou v daný okamžik na výrobní lince, rozšíření nabídky vyráběných produktů, nastartování technologických inovací a vytvoření světového sídla pro značku Massey Ferguson.*

Více v únorovém čísle Mechanizace zemědělství

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down