16.11.2019 | 09:11
Autor:
Kategorie:

Nejsilnější model X7.6 VT-Drive

Argo Tractors vyslala letos do boje o traktor roku 2020 model řady X7 traktor X7.624 s plynulou převodovkou. Je to bezesporu povedený traktor a snadno se dostal do výběrového finále. Vyzkoušet jsme si ho proto mohli přímo v praxi na poli. Setkání bylo spojené také s představením nově vybudované pobočky.

Zástupci společnosti AgroTractors nás přivítali ve francouzském Lyonu a v jeho blízkosti jsme si mohli X7.624 vyzkoušet v praxi. Pole, kde se testování uskutečnilo, přitom leží velmi blízko nově otevřené pobočky Agro Tractors Francie.

Základní informace o traktoru
Model McCormick X7.624 je nejnovějším přírůstkem do rodiny traktorů McCormick a zároveň je to nejsilnější model řady X7.6 VT-Drive. Osazen je šestiválcovou pohonnou jednotkou Beta Power Fuel Efficiency, která dosahuje maximálního točivého momentu 983 Nm při otáčkách 1400 za minutu a maximálního výkonu 240 koní. Traktor je prvním strojem McCormick, jenž plní emisní normu stupně Stage V, a to díky systému SCR, oxidačnímu katalyzátoru a filtru pevných částic.
Výkon je převáděn pomocí čtyřstupňové plynulé převodovky. Její uložení v nosném rámu s charakteristickou konstrukcí a nezávislým odpružením přináší nízké vibrace, velmi dobré manévrovací schopnosti a lepší trakci.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down