04.12.2019 | 07:12
Autor:
Kategorie:

Kroměřížské setkání s novinkami

Dne 3. prosince 2019 se v prostorách střediska společnosti P&L spol. s r. o. v Kroměříži uskutečnil tradiční den otevřených dveří. Na pozvané zákazníky a příznivce zemědělské, komunální a lesní techniky čekalo téměř šest desítek vystavených strojů, mezi nimiž nechyběly zajímavé novinky. Ty pořadatel představil v samostatných prezentacích.

„Na den otevřených dveří jsme zákazníky pozvali jak osobně, tak prostřednictvím sociálních sítí a těší nás jejich velká účast,“ pochvaloval si návštěvnost vedoucí střediska. Stovky návštěvníků zase potěšilo, že na ně nečekala pouze tradiční nabídka, ale také několik novinek.

„Společnost P&L je od roku 2019 oficiálním importérem manipulátorů Faresin,“ informuje nás vedoucí střediska a pokračuje: „Další novou značkou v našem portfoliu je od roku 2019 estonský Scandic, výrobce lesní techniky, především vyvážeček a jeřábů. Třetí novou značkou směřující do komunální sféry jsou pak italské mulčovače Tierre, vyráběné v širokém spektru velikostí a výkonů. A velmi zajímavou novinkou je určitě také nový model sklízecí mlátičky Sampo. Vystavujeme zde první hybridní mlátičku této značky, poprvé představenou na nedávno skončeném veletrhu Agritechnica v Hannoveru.“ Pojďme si tedy v krátkosti nové značky a stroje v nabídce firmy P&L představit.

Více v lednovém Farmáři.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down