09.01.2020 | 07:01
Autor:
Kategorie:

Setkání v Želechovicích nad Dřevnicí

Společnost Unimarco a. s. uspořádala tradičně na konci roku setkání se svými příznivci, obchodními partnery a zákazníky. Den otevřených dveří byl příležitostí vystavit zemědělskou a potravinářskou techniku a vytvořit pro všechny návštěvníky příjemné prostředí s bohatým občerstvením a doprovodným programem.

Zákazníci se dočkají novinek

Uplynulý rok hodnotí v Unimarcu pozitivně. K významnému nárůstu prodeje došlo v kategorii strojů na sklizeň pícnin, zejména značky Mascar. Velmi zajímavou novinkou tohoto výrobce je kombinace lisu s baličkou Diavel 630 MultiWrap, představená na podzimním veletrhu Agritechnica v Hannoveru. „Jde o lehký kompaktní stroj, který si své příznivce jistě najde. Tuto kombinaci chceme našim zákazníkům představit na jarním brněnském veletrhu Techagro,“ informuje nás jednatel společnosti Robert Mladenov. Vystavený stroj bude po veletrhu podroben testování v provozních podmínkách a zúčastní se i společného testování s podobným strojem konkurenční značky.

Možná nejzajímavější novinkou je pak očekávaná nová řada postřikovačů Hardi Centura Line. Prvními postřikovači budou tažené modely s označením Eon, které v budoucnu doplní i samojízdná technika. Nová – inteligentní řada poskytne uživateli nové technologie, novou generaci systému Twin, kamerový systém pro rozpoznávání plevelů, kvalitnější aplikaci, ale i nová cloudová řešení, vzdálené přihlašování a další sofistikované funkce. Postřikovače budou splňovat nejpřísnější kritéria pro aplikaci herbicidů a pesticidů, která již začínají platit například v Německu.

Technologie nejen pro vinaře

Dlouhodobě velmi dobrých výsledků dosahuje společnost Unimarco a. s. v oblasti vinařských technologií a v poslední době také v technologii plnění piva, a to jak do skla, tak do plechových obalů a jejich etiketování samolepicími etiketami.*

Více v týdeníku Zemědělec a časopisu Farmář.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down