08.11.2020 | 01:11
Autor:
Kategorie:

Inovace pro pásové a kolové tahače

Výrobce Case IH představuje v letošním podzimu další novinku pro rok 2021 - nové tahače Quadtrac a Steiger řady AFS Connect. Traktory mají specifickou výbavu pro evropský trh a integrovanou novou technologii navrženou tak, aby usnadňovala záznam a přenos dat z pole do počítače. Rovněž těží z podobných vylepšení komfortu a ovládání kabiny, jaké byly původně představeny u řady Magnum AFS Connect, uvedené na trh v roce 2019.

Ohlášenou inovací získávají pásové traktory Quadtrac AFS Connect (osm modelů s maximálním výkonem 525-692 k) a kolové verze Steiger AFS Connect (šest modelů s maximálním výkonem 469-558 k) nové funkce a vylepšení. K nim patří standardně obsažené rozšířené možnosti připojení, úplně nový terminál AFS Pro 1200, operační systém AFS Vision Pro, nový typ přijímače AFS Vector Pro, nová loketní opěrka Case IH MultiController, nový interiér kabiny s vylepšenými materiály ve stylu běžném pro automobilový průmysl, nový systém vytápění, ventilace a klimatizace, nové pojetí elektrohydraulicky ovládaných vnějších okruhů hydrauliky a zdokonalení a vylepšení softwaru ovládacího terminálu.

Při vývoji technologie AFS Connect, zabudované do nových traktorů, se inženýři společnosti Case IH zaměřili na zjednodušení sběru dat a jejich bezproblémový přenos, aby zajistili zvýšení produktivity. AFS Connect umožňuje obousměrný přenos dat mezi strojem a počítačem v kanceláři farmy a umožňuje farmářům spravovat s přesností svoji farmu, flotilu strojů a data ze své kanceláře nebo mobilního zařízení.

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 1/2021.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down