17.11.2020 | 07:11
Autor:
Kategorie:

Speciální traktory s bezpečnou kabinou

Značka New Holland má ve výrobě speciálních traktorů dlouhou tradici. Již v roce 1934 uvedl tento výrobce na trh model 708C s pásovým podvozkem. Milníkem byly traktory řady 66-76-86, představené v roce 1985. Současnou podobu získaly tyto stroje v roce 2008, a to díky řadě T 4000F/N/V. V roce 2014 doplnily sortiment ještě menší traktory T3F s ochranným rámem.

Také v současnosti nabízí New Holland speciální traktory jak v kolovém, tak i v pásovém provedení, doplněné ještě samojízdnými sklízeči vinné révy. Celkově pokrývají traktory New Holland řad T3 F, TD F a T4 F/N/V výkonové spektrum od 50 do 105 k. Naleznou uplatnění na podnicích všech velikostí, od rodinných farem až po korporátní společnosti. A to při provádění nestandardních zemědělských aplikací, které mají velmi specifické požadavky na rozměry traktoru, systém pohonu atd.

Traktory nové řady jsou nápadné již svým inovovaným moderním designem, který vychází ze společného řešení pro značku New Holland. Nejen kapota motoru je tedy v novém; největší inovací je kabina. Má název Blue Cab 4 a konstruktéři v ní odvedli velký kus práce na zvýšení bezpečnosti pro obsluhu.

Blue Cab 4 je koncept, zaměřený na zvýšení bezpečnosti práce a na zvýšení kvality vzduchu uvnitř kabiny pro obsluhu speciálních traktorů, pokud pracují s rosičem. Jeden systém má dvě úrovně filtrace: kategorie 2 a kategorie 4, doplněné o uzavřený vnitřní přetlakový systém kabiny. Aby měla obsluha kvalitní komfort, má nová kabina integrovaný klimatizační systém s vlastním ventilátorem pro zajištění recirkulace vzduchu v interiéru.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down