24.01.2022 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová série secích strojů s rozšířenou výbavou

Německá firma Horsch vyrábí také secí stroje pro přímé setí – pod označením Avatar SD. Do nové sezóny přichází s novou sérií Horsch Avatar 12.25 SD.

Nový univerzálně využitelný secí stroj se pyšní novými možnostmi výbavy, jako například novým konceptem ovládání. Logika ovládání je intuitivní a je postavena na základě systému ISOBUS. Značně tak uživateli secího stroje usnadňuje nastavení, ovládání a kontrolu práce stroje. Uspořádání položek na obrazovce terminálu Touch si může každý řidič individuálně přizpůsobit podle svého. S novým hardwarem a softwarem se podařilo firmě Horsch vyvinout platformu, otevírající nové možnosti při  dávkování různých komponentů.

Kompaktní rozměry při přepravě jsou docíleny osvědčeným konceptem skládání secího stroje. Nápravu je možné obout do pneumatik se šířkou od 520 do 900 mm či dvoumontáží pneumatik tak, aby secí stroj s velkokapacitním zásobníkem působil na půdu šetrně.

Zásobník je vyvinutý nově. Má značnou kapacitu – celých 6500 litrů a může být objednán jako dělený v poměru 60 : 40. Na přání lze Avatar 12.25 SD doplnit o secí stroj MiniDrill G&F, čímž se docílí značného zvýšení výkonnosti při zakládání porostů ozimé řepky. Přídavný zásobník pojme 400 l osiva či granulovaného insekticidu. Tak má Avatar 12.25 SD až tři komponenty na jednom stroji.

Pohodlnou práci i v noci umožňuje na přání nabízený systém osvětlení celého stroje včetně secích botek LED WorkLight Pro.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down