01.01.2022 | 06:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

V komfortu obsluhy o řád výše

Case IH Optum CVX byl již v době svého uvedení na trh velmi inovativní traktor. Vhodně zaplnil mezeru mezi řadami Puma a Magnum a svým senzačním designem otevřel nový milník v historii Case IH. Dva modely Optum 270 CVX a Optum 300 CVX se pyšnily vydařenou měrnou výkonovou hmotností a univerzálností využití.

Optum CVX tak nabídl zemědělcům ještě více výkonu, ale při zachování celkových rozměrů blízko řadě Puma. Stal se symbolem pro pokrok – v designu, konstrukci a výkonu moderního traktoru. Symbolem profesionálního řešení pro poskytovatele služeb, ale i pro podniky s velkou výměrou orné půdy. 

Výrobce Case IH ale v inovacích pokračoval dále. Na podzim 2021 tak mohla být představena nová generace těchto traktorů vyšší střední výkonové třídy Optum AFS Connect. Ke svým dobrým stránkám přidávají nové traktory prostředí řidiče s ještě vyšším komfortem a novou generaci ovládání a telematiky. Možnosti individualizace provedení traktoru jsou ještě širší, než dříve.

Prvkem, který prošel zásadní proměnou, je kabina. Nabízí řidiči ještě lepší výhled na přední nápravu, do stran i do oblasti zadního tříbodového závěsu díky o 11 procent zvětšenému prosklení. Vnitřní prostor je ještě zvětšený a nižší je i úroveň hluku. V interiéru nechybějí ani držáky pro tablet a terminály pro ovládání přípojných strojů. V parných dnech obsluhy ocení o 35 procent rychlejší ochlazení kabiny.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down