15.01.2022 | 06:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nově koncipované ovládání traktorů

Nová generace traktorů vyšší střední výkonové třídy Case IH Optum AFS Connect se pyšní moderní kabinou. Interiér kabiny je zpracovaný úplně nově.

Nová loketní opěrka si určité osvědčené prvky ponechala – jako například posuvnou páku Multicontroller pro zpomalení či zrychlování v rámci zvoleného rozsahu, dělený ruční plyn, či oranžové točítko ve spodní části páky pro změnu nastavené maximální rychlosti v každém ze tří rozsahů.

Páka Multicontroller má rozšířenou hlavu s mnoha tlačítky. Úplnou novinkou jsou funkční tlačítka, k nimž si lze přiřadit funkci podle potřeby. Může to být i ovládání hlasitosti rádia. Individuální nastavení ovladačů, které si konkrétní řidič podle svých představ provede, si uloží pod svým jménem. Při dalším nastartování traktoru se jej terminál zeptá, zda chce toto nastavení využít, anebo si provést nové.

Case IH nabízí dvě úrovně komfortu v kabině. Výbava Advanced nabízí všechny systémy, potřebné pro každodenní práci s traktorem, jako je klimatizace, odpružení kabiny či sedačky řidiče, na přání i přední nápravy a další. Výbava Professional obleče sedadlo řidiče i spolujezdce do líbivých potahů z kůže Case IH Red, přípojka Power Beyond a joystick s pokročilým rozsahem funkcí jsou ve standardní výbavě. Sedadlo s koženým potahem pro Optum AFS Connect je vyvinuto nově. Je vyhřívané i ventilované, takže si bude řidiče hýčkat v jakémkoliv ročním období.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down