29.01.2022 | 11:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Řídicí systém SIS Remote

Jednou z hlavních výzev pro autonomní provoz zemědělských strojů je provozní bezpečnost vozidel. Proto lze autonomní stroje provozovat pouze s vysokými nároky na bezpečnostní systémy, složitými senzory a také s nákladnou technikou.

SIS Remote je integrovaný řídicí systém pro dálkové ovládání autonomních zemědělských strojů. Systém se skládá z rádiového ovládání a automatizace ISOBUS, která pracuje ve spolupráci se satelitní navigací. SIS Remote splňuje všechny požadavky na funkční bezpečnost, byl poprvé vyvinut v pásovém nosiči nářadí pro údržbu krajiny a je připraven po sériovou výrobu, která započne v tomto roce.

Integrace bezdrátového provozního terminálu do zabezpečeného rádiového ovládání a kombinace s automatickým systémem řízení založeným na GNSS navigaci s korekčním signálem RTK, jakož i kompletní automatizace ISOBUS nabízejí provoz blízký autonomnímu.  Automatické navádění do záběru zajištuje bezpečnost pro obsluhu a její okolí, zpřesnění pracovních úkonů, obsluha má méně práce a chráněno je i životní prostředí.

Systém SIS Remote je společným vývojem společností Reichardt Steuerungstechnik, HBC-radiomatic, Vogt a MDB. Může současně monitorovat a ovládat více strojů.*

Bezpečné dálkové ovládání spolu se satelitní navigací zajišťují provoz stroje blízký autonomnímu

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down