08.02.2022 | 07:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dvě řady kombajnů splňují všechny požadavky

Axiální kombajny výrobce Case IH jsou k dispozici ve dvou řadách tak, aby vyhovovaly širokému spektru zemědělských podniků. Řada Axial-Flow 150, poskytující vysoký výkon díky své celkově kompaktní konstrukci, je zaměřena na středně velké zemědělce, dodavatele a poskytovatele služeb, kteří hledají vysokou kapacitu, kvalitu zrna a všestrannost.

Představují tak mlátičky, disponující účinným systémem separace a velkou plochou sít pro nejlepší možnou průchodnost materiálu a denní výkonnost.

Vlajková loď kombajnů Case IH, řada Axial-Flow 250, je zaměřena na uspokojení potřeb velkých zemědělců, dodavatelů a poskytovatelů služeb, kteří hledají vysokou kapacitu, co nejlepší kvalitu obilí a technologii a automatizaci navrženou tak, aby maximalizovala produktivitu sklizně.

Aby byla posílena všestrannost využití kombajnů Axial-Flow, nabízí Case IH vlastní sklizňové adaptéry pro každý typ plodiny. Spojení kombajnu Case IH a adaptéru je navrženo tak, aby nabízelo vysokou úroveň efektivity a rychlosti práce bez ohledu na výnos plodiny a podmínky. Pro modelový rok 2022 poskytuje řada adaptérů Case IH 3050 Varicut Grain Header více možností výbavy, montované z výroby, které pomáhají optimalizovat výkon, zvyšovat všestrannost a poskytovat ještě větší pohodlí pro obsluhu.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down