12.03.2022 | 07:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Řada nádrží pro "zelené" palivo

Řada přepravitelných a skladovacích nádrží italského specializovaného výrobce, navržených pro efektivní a bezpečnou práci, přichází na mezinárodní trhy.

Se skladovacími nádržemi a systémy Emiliany Serbatoi je možné také natankovat bionaftu, ekologicky šetrné "zelené" palivo. Řada nádrží "made in Italy", speciálně navržených pro inovativní palivo, získané z obnovitelných zdrojů v mnoha směsích, včetně agresivnějšího B100, přichází na mezinárodní trhy. Palivo v těchto nádržích lze bezpečně skladovat, manipulovat s ním a vydávat s pevnými a přepravitelnými nádržemi, vhodnými pro všechna průmyslová odvětví.

Projekt "Bionafta", který představuje další důležitý krok vpřed směrem ke stále rostoucí udržitelnosti, kterou italská společnost v posledních letech zahájila, byl jako vždy vyvinut v reakci na požadavky zákazníků. Ti zdůrazňují neustále rostoucí používání tohoto "zeleného" paliva, jež výrazně snižuje emise do ovzduší z motorů vozidel.

S přístupem, který se zaměřuje na životní prostředí a budoucnost, vyvinulo oddělení výzkumu a vývoje Emiliany Serbatoi bionaftovou verzi hlavních produktů ve svém katalogu. Tam patří řady přepravitelných polyethylenových nádrží Emilcaddy® a Carrytank® a řada přepravitelných ocelových nádrží Traspo®: různá řešení, která pojmou 55 až 1 000 litrů paliva. V modelu bionafty jsou k dispozici i ocelové palivové nádrže s objemem až několika desítek tisíc litrů. Ve všech případech jsou různé materiály nádrže dokonale vhodné pro udržení této kapaliny.

Dávkovací jednotky dodávky na nádržích jsou samozřejmě speciálně navrženy tak, aby vydávaly "zelené" palivo. Stejně jako u produktů pro standardní paliva sem patří samonasávací lopatkové čerpací systémy s průtokem až 100 litrů za minutu, ruční a automatické trysky, mechanické a elektronické palivoměry a přenosné přenosové jednotky vhodné pro bionaftu, včetně verze B100.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down