19.03.2022 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vzájemná spolupráce přinesla ovoce

Společné odborné znalosti mezi firmou Joskin a výrobcem John Deere poskytly skvělý výchozí bod při vývoji elektromechanické převodovky s dělením výkonu eAutoPowr.  Ačkoli tento projekt začal v roce 2015, obě společnosti  spolupracují již více než 10 let.

"Naše společnost vždy zaujímala dynamický přístup ke zlepšování zemědělské techniky, a to i od  svého založení v roce 1968," řekl Valéry Bailly, obchodní ředitel společnosti Joskin. "Při konstrukci našich strojů  klademe  na  první místo potřeby zemědělců – přesně tak, jak společnost John Deere klade potřeby svých zákazníků na  první místo.  Spolupráce  se společností John Deere byla skvělou  příležitostí k vývoji  něčeho skutečně inovativního."

Kromě toho  hrály technické znalosti společnosti  John Deere a globální  zdroje  klíčovou  roli při vývoji životaschopného  řešení. Tým zahrnoval inženýry z Evropy a Spojených států.

"Na  koordinaci se společností John Deere bylo jedinečné to, že s našimi odborníky na  cisterny na  kejdu nepracovali jen odborníci na traktory – byli to odborníci z celého  světa," řekl Bailly. "Koneckonců, naši zákazníci nejsou jen operátoři strojů,  jsou to také manažeři farem, kteří potřebují vzít v úvahu celý svůj provoz. Toto zohlednění úplné všech aspektů  podnikání, které společnost John Deere přinesla ke stolu, bylo rozhodující pro úspěch tohoto projektu."

"Jako globální hráč má společnost John Deere zkušenosti z mnoha zemí.  Je také aktivní v mnoha oblastech  po celém  světě – nejen v zemědělství – což poskytuje jedinečný, kritický pohled na  naši aplikaci," řekl Bailly. "Tento typ zkušeností je prospěšný pro jakýkoli druh vyvíjených aplikací."*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down