24.03.2022 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Velký výrobce pneumatik prezentoval inovace

Společnost Yokohama Off-Highway Tires nabízí velmi široké portfolio pneumatik. Formou virtuální tiskové konference, přenášené z Amsterodamu, prezentovala hlavní přednosti pneumatik pro zemědělskou techniku a inovace z poslední doby.

Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) vyvíjí a dodává inovativní řešení pneumatik pro terénní segment po celém světě. Pyšní se přítomností ve 120 zemích na šesti kontinentech, zařízeními pro výzkum a vývoj v Japonsku, Indii a USA a sedmi výrobními závody ve třech zemích (z toho jeden je aktuálně ve výstavbě).

"Nedávná zpětná vazba zákazníků na Alliance Agri Star II poskytuje přesvědčivé důkazy o tom, že výkon, zlepšená trakce a vzhled tohoto jedinečného modelu více než splňují očekávání uživatelů na různých trzích. Proto jsme obzvláště rádi, že můžeme tento vyhledávaný plášť ještě rozšířit o dalších dvanáct velikostí. Nedávná vědecká studie provedená v Dánsku navíc prokázala ekonomickou a ekologickou hodnotu pneumatik Alliance 372 VF a Alliance 389 VF. Výsledky ukázaly, že tyto pneumatiky výrazně snižují zhutnění půdy a zároveň výrazně zvyšují výnos kukuřice," uvedl Tarun Bhagwat, obchodní manažer pro střední a východní Evropu ve společnosti Yokohama Off-Highway Tires (YOHT).

V diskuzi v průběhu Tiskové konference zástupci společnosti také řekli, že Česká republika pro ně představuje důležitý trh. Využívá se zde high-tech zemědělská technika a nejvíce pneumatik z produkce Yokohama Off-Highway Tires v ČR směřuje na dopravní techniku. Pro traktory dodává tento výrobce i VF pneumatiky, které se pyšní zvýšenou nosností při shodném tlaku vzduchu anebo schopností nést shodnou zátěž při tlaku vzduchu sníženém. To pak přinese zvýšení plochy otisku pneumatiky s půdou.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down