02.05.2022 | 08:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Veletrh pro vinaře a sadaře v Rakousku

Vinaři, sadaři, majitelé vinných sklepů a další příznivci vinařství a sadařství se budou moci seznámit s tím, co je v tomto oboru nového, na veletrhu Austro Vin Tulln, který proběhne ve dnech od 5. do 7. května 2022 ve městě Tulln. Jedná se o nejprestižnější veletrh svého druhu v Rakousku.

Na ploše celkem 18 000 m² bude prezentovat 240 odborných vystavovatelů ze 14 zemí 450 značek strojů, technologií a vybavení pro celý řetězec zhodnocení produkce vína a ovoce. Výrobci a dealeři s celosvětově uznávaným jménem budou na jednom místě prezentovat své produktové inovace a poskytovat poradenství z první ruky.

V kompetenčním centru pro vinařství a sadařství se kromě jiného budou také nacházet speciální vinařské a sadařské traktory, technika pro zpracování půdy, lisy na víno a ovoce, etikety, stroje na obalování, plnění nádob a jejich uzavírání až po zařízení a vybavení pro gastronomii.

Veletržní koncept vhodně uzavírá rozsáhlý odborný doprovodný program veletrhu, organizovaný pod vedením Sdružení vinařů v Rakousku a Spolku sadařů, jakožto i v kooperaci s BOKU a odbornými školami pro vinařství a sadařství. Na jevišti přednese třicítka expertů informace se zajímavým tématem.

Rakouské výzkumnictví, resp. také pokusné stanice, budou mít v rámci veletrhu příležitost poskytnout svá vína veřejnosti k degustaci. Stane se tak v prostoru označeném jako Tasting Corner. Specialitou budou experimentální vína, jejichž obsah alkoholu byl redukován. Tasting Corner se bude nacházet v hale č. 5, stánek 500.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down