06.04.2022 | 11:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

AGROTECHNIKA Vaněk  s.r.o. na veletrhu v Brně

Ve dnech 3-6.4 otevřelo své brány brněnské výstaviště, aby přivítalo návštěvníky lesnického a mysliveckého veletrhu Silva Regina a veletrhu obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví Biomasa.  Jednou z firem, která na veletrzích měla svůj stánek byla Agrotechnika Vaněk s.r.o. V expozici představila kompletní průřez svým sortimentem. Návštěvníci mohli obdivovat například polské traktory Farmtrac, které společnost v České republice zastupuje a také na ně vyrábí lesní nástavby.

Svou premiéru si na výstavišti odbyl i Farmtrac 9130 DTV, který je s výkonem 122 koní vůbec nejvýkonnějším traktorem rodiny Farmtrac. Firma má ve svém portfoliu i rozsáhlý sortiment lesní techniky, který byl rovněž v expozici prezentován. Šlo například o rotátory, rabovače, štěpkovače, štípače či lesní navijáky a vyvážečky.

V expozici byl například štípací automat Roltrac R380 určený pro výrobu palivového dřeva. Vhodný je pro štípání kulatiny s průměrem maximálně 450 mm a štípací tlak je 12 nebo 16 tun. Stroj je poháněn elektromotorem o výkonu 11kW.

Agrotechnika Vaněk na českém trhu zastupuje též lesní navijáky Holzknecht s tažnou silou od 3,3 do 14 tun.
Oblíbeným sortiment jsou vyvážečky Palms, které byly v expozici zastoupeny několika modely. Přítomen byl například vyvážecí vlek 10d s ramenem 5,72. Vyvážecí vleky Palms pocházejí z Estonka a jejich kořeny sahají až do roku 1995.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down